lørdag den 9. juli 2011

Så blev det finaletid....

De to mand i finalen kan meget vel stå i en ny finale næste søndag sammen igen, det er nemlig det Engelske landshold som møder hinanden her i Wuxi Classic.

Ali Carter mod Mark Selby

Ali Carter var på intet tidspunkt i fare for ikke at slå Shaun Murphy, en komfortabel sejr på 6-3 og med et enkelt 100 break undervejs. Han viste gode takter og Mark Selby skal spille mindst ligeså godt som han gjorde imod Ding Junhui hvis han skal slå den regerende Shanghai Masters Champion. Selby han blev derimod presset til det alleryderste af Ding, han kom ellers i front med 5-2 men et imponerende comeback af Ding så ham komme til 5-5 hvor han i den 10. frame viste hvor iskold han kan være Ding, han skulle rydde farverne for at fremtvinge en respot black, og det var præcist hvad han gjorde og dermed røg vi ud i den 11. frame. Men der var Selby skarp 63 og 28 var nok til at tage den og dermed fik han den sidste plads i finalen.

Carter vandt en titel i sidste sæsonmen  det gjorde Selby ikke så jeg er sikker på at vi får en Selby som vil kæmpe med næb og klør for at vinde denne her sæsonens første tv-begivenhed. The Captain er så til gengæld jo altid en skarp herre, han er en af de allermest stabile spillere der er, når man ser ham spille, kan man tænke lidt tilbage på hvad det var Alan Mcmanus præsterede da han var på toppen.

Finalen starter her kl 0700 og så igen  kl 1900 - god fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar