torsdag den 31. marts 2011

Kvartfinalerne....

Fire kvartfinaler i dag, og alle, hver som en, har muligheden for at vinde titlen. Ali Carter sigter efter at blive den første mand der laver The Chinese double i samme sæson.

Stephen Lee mod Ding Junhui - Til trods for at det Ding fødselsdag idag, er der nok ikke mange gaver ved bordet fra Stephen Lee. Lee har leveret tæt på fejlfrie præstationer indtil videre, ikke mindst hans forrygende sejr over Mark Williams i første runde, og han har helt sikkert øjnene på den første titel i 5 år. Jeg kan snildt se ham i finalen mod John Higgins. Ding var langt fra sit bedste mod Hendry, og hvis han skal gøre sig forhåbninger om en ny titel, så skal han spille væsentligt bedre, men når det er sagt er det nu lykkedes ham at vinde begge sine kampe til trods for at han har været  bagud i dem begge.

Ali Carter mod Mark Selby - Carter som sagt på jagt efter The Chinese Double og han kan helt sikkert gøre det. Men Selby er altid en svær modstander, og hans kamp imod Robert Milkins var et tydeligt bevis på det. Til trods for en noget shaky start i 1. runde, så var det en helt anden Selby der var i sving igår. Han gjorde kort Process med Robert Milkins og slog ham med 5-1. Men mon ikke der er lagt op til en tæt kamp her.

John Higgins mod Shaun Murphy - Higgins er stadigvæk manden der skal slås i denne sæson, og han jagter sin 5 titel siden November, foreløbigt er det blevet til 4 i 5 finaler. Det taler sit eget tydelige sprog vedrørende hans spil. Han har spillets allerbedste All-Round game, og det er som om, at efter han var i fare for aldrig at komme til at spille igen, så er alle kampe lige pludseligt super vigtige, ikke kun de helt store Majors. Murphy har naturligvis alle chancer, og han vil være mere end tændt på at få chancen for at slå Higgins. Jeg tipper helt sikkert end Higgins sejr, men det vil nu ikke være en kæmpe overraskelse hvis Murphy slog ham, han er alt andet lige også en meget stabil herre

Judd Trump mod Peter Ebdon - Ebdon slog Neil Robertson for anden gang i China Open med cifrene 5-1 og det 2 år i træk. Den væsentligste årsag er at Neil lod sig suge ind i Ebdons spillestil, en ting som Judd Trump for alt i verden skal forsøge at undgå. Nu er Judd Trump så en type som naturligt går efter stort set alt, og endnu en kamp mod en verdensmester, er for ham bare endnu en velkommen skalp der kan komme på kaminhylden. Han er simpelthen ikke gammel nok til at frygte Ebdon styrker. Trump er et naturtalent, Ebdon en klassespiller som aldrig ved hvornår han er slået, og uanset hvem han møder har han et eller andet våben i arsenalet der kan bruges. Kampens udfald afhænger helt klart af hvem der kommer bedst fra start

God fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar